Zonsopgang, hertjes en Les Collines de Castellane! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Lotte Kranendonk - WaarBenJij.nu Zonsopgang, hertjes en Les Collines de Castellane! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Lotte Kranendonk - WaarBenJij.nu

Zonsopgang, hertjes en Les Collines de Castellane!

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

04 Augustus 2010 | Frankrijk, Parijs

Bonsoir a tous!

Gedurende de afgelopen dagen hebben wij weer het één en ander meegemaakt waarvan 2 dagen het hoogtepunt. Wederom dus tijd voor een kort verslag!

Afgelopen zondag, 1 augustus om precies te zijn, stonden wij om kwart voor 7 naast ons bed. Wie de hell gaat er nou zo vroeg opstaan in z'n vakantie?! Nou, wij dus. De goede reden hiervoor was om die dag 785 kilometer a 9u in de auto te zitten naar de andere kant van Frankrijk, namelijk: CASTELLANE!

Maar natuurlijk niet alleen om dit pittoreske dorpje te gaan bekijken, wat hee, daar is 785 kilometer toch echt een beetje te ver voor per auto. Nee, Geert is hier deze zomer voor 6 weken te vinden en daarom zwoegden wij heen en weer in 2 dagen om hem een stukje Nederlandse kaas te brengen:D!

Even terug naar af. Kwart voor 7 opstaan dus. Nog slaapdronken liep ik het gras op voor ons huis waar ik tot de ontdekking kwam dat de zon aan het opkomen was vanachter de berg, in één woord: magnifique (om het even Frans te houden)! Hiervoor zou ik niet zomaar zo vroeg opstaan dus de woorden: mooi meegenomen staan hier perfect op zijn plaats!

Op het moment dat ik daar stond riepen paps en mams ineens heel zachtjes: kijk achter je, een hert! Wauw, een hert, in onze eigen tuin.. Dát is dus wonen 'a la campagne' gaaf!

Na een ontbijtje en dergelijke zijn wij in de auto gestapt, om even een stukje dag over te slaan (9u in de auto is niet erg specta om over te schrijven) kwamen wij rond half 5 die middag aan in Castellane of om precies te zijn op de RCN camping: Les Collines de Castellane waar ik zelf vorig jaar deel was van het personeel.

Rennen, knuffelen en gillen. Daar stond mijn stoere broer in levende lijven, stralend van oor tot oor: die heeft het zeker naar zijn zin! Ik had niet anders verwacht;)

Ook waren er nog collega's van vorig jaar en natuurlijk de beheerders. Zo ontzettend leuk om weer even lekker bij te kletsen met deze mensen! Als de mogelijkheid had bestaan had ik zeker weten nog een paar weken blijven hangen. Heerlijk, die campinglife sfeer.

Na een nachtje in een hotelletje verblijven, zijn wij de volgende dag rond half 1 weer op weg gegaan naar Montsoué. Wederom een lange rit, maar het was zeker de moeite waard!

Nu nog 3 nachtjes slapen voor ik in de auto stap voor een nog iets langere rit, namelijk naar het vliegveld in Dusseldorf waar mijn vliegtuig om 12.40 vertrekt.

De surrealiteit van nog geen week geleden wordt nu in een paar dagen toch wel ineens heel reeël. Vooral nu ik me bedenk dat mijn eerstvolgende verslag geschreven gaat worden in Mexico, spannend!

Voor nu een kus uit la france en see u guys in MEXICO!

• 06 Augustus 2010 - 21:09

Maroesja Te Hennepe:

Heej Lott!

Woei nog twee dagen toch!? Echt Super! En dan naar MEXICO! En nu nog in France? Heb je lekker voor elkaar ;) Super dat je broer t zo naar z'n zin heeft! In ieder gaval alvast een goede reis! En ik ga je volgen!

Liefs!

• 08 Augustus 2010 - 20:31

Papa En Mama:

Hee Lotte,

We hebben genoten van je prachtige verhalen op de site.
    Inmiddels ben je in Mexico als je dit leest.
    Ook wij hebben niet stil gezeten, de raamkozijnen zijn schoon, het bankstel is fris, het plafond in de keueken is klaar, en de schuren zijn schoon en opgeruimd.
    Veel plezier en we missen je nu al!!!!